Eticaret Firmaları 2015


0

eticaret-firmalari

Eticaret firmaları 2015 yılında nasıl bir yenilik yaparlar bilinmez ama 2014 eticaret hacminin oluşmasında birazdan sizlere tanıtacağımız firmaların katkısı oldukça çoktur.

Eticaret Firmaları birbirinden güzel temalarla, kişiye özgü konsept tasarımla ya da klasik standart eticaret tasarımı şablonlarıyla interaktif hizmet verdiler ve vermeye de devam etmektedirler.

2015 eticaret hacmi yazmımızda 2014 yılının sonunda 50 milyar tl 2015 yılının sonuna doğruda 65 milyar tl gibi bir eticaret hacmi oluşması beklenmektedir diye yazmıştık. İşte bütün bu eticaret firmaları yapmış oldukları eticaret alanında ki gelişmelerle kullanıcılara güvenli ortam hazırlanması gibi faktörleride yanına alarak bu güne taşımıştır.

Sizlere bir kaç eticaret firmasını tanıtarak yazımızı sonlandıralım.

Eticaret Firmaları : MesaDizayn Eticaret Paketleri

Web Sitesi : www.mesadizayn.com

Web Site Paketleri : tek paket kullanarak bütün müşterilerinin özel tasarımlarını sağlamaktadır.

Eticaret paket ücreti : 500-1500 tl arası

Ekran Görüntüsü :

mesadizayn

 

 

Bir başka eticaret firması olan ideasoft u tanıtalım.

Eticaret Firmaları : İdeasoft

Web Sitesi : www.ideasoft.com.tr

Web Site Paketleri : 5 farklı paket seçeneği sunmaktadır

Eticaret paket ücreti : 599 dolar ile 2999 dolar arası

Ekran Görüntüsü :

ideasoft

 

 

Son olarak ise yine sektörün eticaret paketlerini profesyonel anlamda yaparak sektöre bir çok eticaret firmasını kazandıran bilginet.com.tr tanıtalım.

 

Eticaret Firmaları : Bilginet

Web Sitesi : www.bilginet.com.tr

Web Site Paketleri : 4 farklı paket seçeneği sunmaktadır

Eticaret paket ücreti : 775 dolar ile 5250 dolar arası

Ekran Görüntüsü :

bilginet

 

Sizlerde eticaret sitesi yaptırmak isterseniz sektörün zirvesini paylaşan bu firmalarla çalışabilirsiniz. Bir web sitesi nedir diye demeyin sizlere eticaret paketlerini hazırlayarak müşterilerinize güven veren firmayı tercih ederek satışınızı artırabilirsiniz.

Düşünün günlerce seo çalışması yaparak sitenize müşterileri bir şekilde çekmeyi başardınız. Peki müşterilerinizin siteye giren sayısı ile satış olarak sizden ürün siparişi vermesi arasındaki oran nedir.

Eğer bir eticaret sitesinin giren müşteri sayısının % 10 u kadarı satışısa dönüştürebiliyorsanız doğru yoldasınız peki ya dönüşmüyorsa. İşte sorun burada başlamakta.

Bu yüzden diyoruz ki satış yapacağınız siteyi hazırlarken çok dikkatli olmalısınız ve yukarıda eticaret firmaları olarak adlandırdığımız firmaları tercih etmelisiniz.

 


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments