Alexa Değerini Düşürme Yöntemleri 2015


0

alexa-grafik

Evet arkadaşlar Alexa Değerini Düşürme Yöntemleri 2015 adlı yazımızda 2015 yılında alexa değerini düşürme yöntemlerinde bir değişiklik olacak mı ?, sitemin alexa değeri nasıl düşer ?, Alexa Değerini düşürme yolları ?, Alexa nasıl düşer ?, gibi soruların cevaplarını bulabilmeniz için bu yazıyı düzenledik ve derledik.

Hala tartışılır bir durum olsa da alexa’nın google sıralamasında ki etkisi biz yinede iyi yönde etki sağladığı varsayımıyla sizlere alexa değeri nasıl düşürülür bu konudan bahsedelim.

Tabiki nette bir çok yazı bulabilirsiniz kimisi tollbar üzerinde çok durmuştur, kimisi de alexa sayaç. işte bizlerde hepsini derleyip işe yarayan yöntemleri sizlere sunacağız görsel resimlerle.

Alexa’da Yükselmek İçin 5 kısa Yol İzleyin.

 

Alexa’da yükselmek için ilk önce alexatoolbar kullanın.

Alexa da doğal yollarla yükselmenin ilk adımlarından biri olan alexa tollbarı indirip tarayıcınıza yüklemek olsun hatta bunu arkadaşlarınızın pclerine bile kurdurtun.
Sitenizde Alexa hakkında yazılar yazın

Mesela şuan benim yaptığım gibi web sitenizde alexayı öven yazılar yazarak sitenize olumlu puan vermesini sağlayın.

 

Websitenize Alexa widget yerleştirin

Alexa widget dediğimiz olay sizin sitenizin alexa değerini sitenizde gösteren sayaç gibi düşünebilirsiniz. Böylece diğer insanlarında ilgisini çekecek ve o linke tıkladıklarında sitenizin puanı yükselecektir.

 

Özgün Yazılar Paylaşın Sitenizde

Websitenizin alexa değerini doğal yöntemlerle düşürmenin bir başka yoluda daima güncel ve özgün yazılar yazmanızdır.
Wm forum’larında paylaşım yapın

Bu sayede tollbarı indirdiklerinde analizinde görülür ve puanınız yükselir. yukarıda arkadaşınızın bilgisyarına kurma işleminin doğal yöntemi.

 

Şimdi sırada alexa ne işe yarar ufacıkta olsa size bu konudan bahsedelim. Alexa sitenizin almış olduğu backlinkleri listeleyebileceğiniz, sitenize veya rakiplerinizin sitelerinin hangi yollarla yükselişe geçtiğini sistematik yollarla görebileceğiniz profesyonel analiz sitesidir. Ayrıca Alexa tollbarı indirerek sitenize kolay yolla erişim sağlamaya bile yaramaktadır.

Yine alexa tollbar sayesinde dünya ve türkiye sıralamanızı görmenize olanak sağlar. Böylece yapmış olduğunuz özgün yazı, makale ve backlink çalışmalarının ne derece faydalı olduğunun analizini yapabilirsiniz.

Alexa Site Sıralaması Örnek Görseli;

alexa-dunya-ve-turkiye-siralamasi

 

sizlerde bize katkı sağlamak isterseniz alexa da yükselmemize bir nebze katkıda bulunmak için aşağıdaki toollbarı indirerek katkı sağlayabilirsiniz.

Eticaretist Toollbar linki : https://s3.amazonaws.com/com.alexa.toolbar/atbp/4QCkXf/download/index.htm

 

Son olarak ise eğer alexa değeri yüksek siteleri listelemek isterseniz aşağıda bulunan adres sayesinde sıralamaları kolayca görebilirsiniz.

http://www.alexa.com/topsites

 

Bu vesile ile alexa sıralaması nasıl düşer adlı yazımızı sonlandırarak bir başka yeni yazımızla sizlerin karşınıza çıkalım. İyi okumalar dileriz.


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments