2017-2018 Kot Modelleri


0

2017-2018 Kot Modelleri

Her sezon ürünler değişmekte ve moda sürekli olarak yenilenmektedir. Renkli renkli modeller vitrinleri süslerken bireyler alışverişin tadını çıkarırlar. Kot modellerinde kış ve yaz modası birbirine paralel şekilde devam eder. Her sezona özgü yeni modeller tasarlanmakta ve kullanıcılara sunulmaktadır. Kot modellerinde çeşitli seçenekler mevcuttur. Her markanın kendine özgü tasarımları bulunmaktadır.

2017-2018 sezonunda da kış ve yaz kreasyonları aynı doğrultuda gitmektedir. Bu sezon da boyfriend pantolonlar moda ve işli kotlar dikkat çekmektedir. Çiçek işlemeli veya desenli kotlar sıklıkla tercih edilmekte ve dikkat çekmektedir. İspanyol paça modasının tamamen ortadan kalktığı görülmektedir. Yine de vitrinlerde bu modeller satışa sunulmaktadır. Fakat moda olarak bu sezonun trendleri boyfriend kotlardır. Veya biraz da bol ve yırtık kotlar tercih edilmektedir. Bunlar üzerine yapılan çeşitli işlemeler de dikkat çekmekte ve hoş durmaktadır.

Kot Modellerindeki Seçenekler

Kot modelleri, genel olarak aynıdır. Fakat alışılmışın dışında yeni modeller de tasarlanmakta ve şık görüntüler elde edilmektedir. Rahat kotlarla hem çok şık olabilirken hem de oldukça rahat olmak mümkündür. Tercih edilen ayakkabı modeli ve kombin ile sokak şıklığı yakalanabilir. Günlük kullanımlarda sık sık tercih edilen kotlar, artık şık ortamlarda da sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır. Özellikle işli kotlar şık gözükmeleri ile tercih edilebilmektedir. Bu sezon kotlar ise rahatlık ve salaşlıktan yanadır. Zevki uyanlar vitrinleri boşalttı bile.


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments