2015 Gelin Saçı Örnek Modelleri


0

2014 sonlarının Razaman’a denk gelmesi evlilik sezonunu  biraz olsun yavaşlattı. Temmuz da diyebiliriz ki belkide diğer yıllara oranla yarı yarı düşüş olmuştur. Tabi bu süreçte evlenecek bayanlar boş durur mu ? Tabiki hayır onlar yine internetten veya katalogtan gelin saç modelleri, veya bu yıl moda olan gelin saç modellerini inceleyerek düğün zamanı saçlarını nasıl yapsamın derdinde oldu.

Evlilik dergileri, kadın site ve blogları, gelinlik modelleri tanıtımı yapan siteler ziyaretçi akınına uğrayarak 2015 yılına hazırlıklar son sürat devam etmektedir. 2015 sonbahar ile başlayan bu süreç 2015 gelin saç örneklerine ulaşıncaya veya 2015 yılı sona erene kadar 2016 yılı gelin saç modelleri ortaya çıkmaya başlayana kadar sürer gider.

Uzmanlar gelin saç modelleri ve 2015 yılında moda olan gelin saçları modellerini açıklayarak gelin adaylarının da bu modellere bakarak seçim yapmaya ikna etmeye devam ediyor. Bu yüzden uzmanlar gelin saçı yaptıracaklara acele  etmemeleri gerektiğini söylemektedirler.

Eskiden belki kuaföre gidildiğinde sıra bulunup gelin saçı kataloglarından beğendiğinizi seçip hemen saçlarınızı yapabiliyordunuz. 2014-2015 gelin saçı modeli yaptırmak için iş tamamen değişti. Çünkü artık eskisi kadar gelin adayı sayısı yok artış eğiliminde ve diğer bir unsur da artık gelin saçı yaptıran insan sayısının hızla artmasıdır.

Uzmanlar 2015 gelin saçı modeli yaptıracak bayanlara tavsiyesi mutlaka kuaföre yaptırmak istediğiniz gelin saçı modelininde belli olmasının ardından 1 – 3 hafta öncesine varan erken gidip saç, gelinlik provasının yapılmasını tavsiye etmekte. Bu kadar ciddi bir yoğunluğun olduğu zamanda mutlaka sitemiz aracılığıyla da olsun 2015’teki gelin başı saç modellerini beğenip randevunuzu almayı unutmayın.

Konu zamanlamadan açılmışken evlenecekler için ufak bir başka bir husustan bahsederek 2014 – 2015 gelin saçı örnek modelleriyle sizleri baş başa bırakalım. Nikah töreninizde nikah şekeri dağıtacaksanız bu nikah şekeri örneklerine nikahmarketi.com aracılığıyla ulaşmanız sizleri hem zaman açısından hemde maddiyat açısından bir hayli rahatlatacaktır.

Nikah Marketi nikah şekeri modellerini ve nikah şekeri sarf malzemelerini her yıl bir yıl sonraki modellerini piyasaya sunarak sizlere zengin seçenek ve zengin yeni ürün porföyü sunarak kolay seçim yapmanızı sağlamakta. Bu yüzden 1 hafta öncesinden de nikah şekeri modellerinizi googleye nikah şekeri veya nikah marketi yazarak arama yaptığınızda bizlere ulaşarak bu konunuzu da aradan çıkarmış olursunuz.

Şimdi 2015 gelin saçı modelleri arasında yer alan model türlerinden bahsedelim ve yazımızı sonlandıralım. Gelin saçı modelleri olarak; dağınık topuzlar olduğu gibi aynı zamanda da toplu ve yüzü ortaya çıkartan modeller içindedir.

Gelin adayları bu modeli mutlaka yüz tiplerine göre belirlemelidirler, çünkü her yüz hattına göre farklılık göstermektedir. Küçük bir yüz hattına sahip olan bir gelin adayı daha dağınık ve gevşek bırakılmış topuzları gelin saçı olarak tercih etmelidir. Geniş bir yüz hattına sahip olan bayanlar da o yüzlerini saklamamak için daha toplu ve sıkı olan gelin saçı modellerinden bir tanesini kendilerine gelin saçı olarak belirlemelidirler.

2015 Gelin Saçı Örnek Modelleri:

Evlenecek çiftlerize şimdiden mutluluklar dileriz.

En Çok Aranan İlgili Terimler:

  • gelin saç modelleri
  • 2015 gelin saç modelleri

Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments