Çamlıca’da Ramazan İftarı 2018


0

Çamlıca’da Ramazan İftarı 2018

Çamlıca’da Ramazan İftarı 2018 için artık sayılı günlerin kalması nedeniyle bu yıl da en fazla tercih edilen çamlıca iftar mekanı olan mavera restaurant ‘ı kısaca sizlere tanıtalım dedik. Ramazan’ a artık çok az kalması hasebiyle Boğazın eşsiz manzarası karşısında hoş, ferah ve manzaranın keyfini çıkarmak isteyenlere  çamlıca’da ramazan iftarı 2018 programlarına kolayca ulaşabilirsiniz.

2017 yılı Ramazan’ında olduğu gibi bu ramazan’da da serin ve huzurlu bir boğaz eşlikli iftar açmak isteyenler için ister bireysel ister 2 kişi isterseniz de toplu bir şekilde grup iftarı yapmak isteyen tüm müslüman kardeşlerimizi çamlıca‘nın en iyi restaurantı olan Mavera Restaurant‘a bekliyoruz.

Ramazanda iftar olarak en maliyetli en uygun fiyatlı olarak karşınıza çıkan firmalardan farklı olarak çamlıca iftar mekanı olarak sizlere hizmet veren firmanın aşağıdaki bilgileri aracılığıyla kolayca randevu veya rezervasyon alabilmeniz mümkündür.

Bizlere ulaşabileceğiniz telefon numaralarımız aşağıdaki gibidir.

Adres BÜYÜK ÇAMLICA CAD. NO : 50 BÜYÜK ÇAMLICA/ İSTANBUL
Telefon : 0216 318 31 61
Mavera : info@maverarestaurant.net

Ferah, Havadar, Boğaz Manzaralı Mekanda 2018 Ramazan İftarı Fırsatı

Artık Çamlıca’da Ramazan iftarı gibi bir çok siteye bakmaksızın Çamlıca İftar Gibi veya Çamlıca Sahur gibi terimlerini google ya yazdığınızda firmamızın görsellerine ulaşarak mekanımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Dahası görsellerden de anlaşılacağı üzere çamlıca’da toplu ramazan iftarı vermek isteyen kurum ve kuruluşlara da özel avantajlı toplu fiyatlandırma yaparak ferah bir ortamda iftar imkanımızdan faydalanabilirsiniz.

Yüzlerce mütşerimizden duyduğumuza göre ve yaptığımız anketler sonucunda iftar için çamlıca‘yı düşünenler bu yılda tercihlerinde değişiklik yaşamadılar. Daha önceleri mekanımıza gelip görenlerden duyduğumuz üzere çamlıcanın en güzel iftar mekanı olan mavera restaurant ‘a gelip ailenizle, eş, dost ile iftar açmak unutulmayacak güzelliktedir.

2018 çamlıca iftar menüsü

2018 Ramazan İftarı Menüsü
2018 Ramazan İftarı Menüsü

Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Başarısız Başarısız
0
Başarısız
Eğlence Eğlence
0
Eğlence
İnekce İnekce
0
İnekce
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Aman Allah'ım Aman Allah'ım
0
Aman Allah'ım
Kazanç Kazanç
0
Kazanç
admin

0 Comments