2015 Yeni Trend Sütyen Modelleri


0

2015 SÜTYEN MODELLERİ


Geçtiğimiz yıl piyasa damga vuran my face lingerie firması bu yıl da adından söz ettireceğe benziyor. 2014 yılı anadoluda sütyen olarak en çok kullanılan marka olan myface lingerie markası 2015 sütyen modellerini görücüye çıkardı bile.

Kadınlarımız artık eskisi gibi değiller. Dış görünüşe olduğu kadar iç görünüşe de önem veriyorlar. Bu gerek kendilerine gösterdikleri saygıdan gerekse eşlerine güzel görünmek amaçlı olsun artık bayanlarımız iç giyim konusunda hassas davranmaktadırlar.

Bizlerde bütün bunları göze alarak ürün üreten ve 2015 yılında da birbirinden güzel 2015 sütyen modelleri çıkarmış olan myface lingerie markalı sütyenleri sizler için derleyerek beğeninize sunduk.

2014 sütyen iç giyim modellerine benzerlik gösteren bazı ürünleri de kreasyonunda bulundurmuş olan firma siyah beyaz kırmızı krem lila pembe gibi renkleri aynı şekilde devam ettirip her renge de yaklaşık 5-6 beden sütyen numarası koymuştu. Bu yılda 2015 e özel renk seçeneklerini aynı şekilde koruyan myface lingerie firması 2016 sütyen modelleri için çalışmalara başlamış durumda.

Firma satış yetkililerinden Ahmet Aydın ile yaptığımız söyleşi ile her geçen gün satış hacimlerinin artığını dile getirmekte ve kadınların ne kadar iç giyim noktasında hassas olduklarını söylemektedir.

Parakende ve toptan satış hacimlerinin % 15 büyüdüğünü söyleyen Aydın gelecek yıllardan da çok umutlu olduklarını dile getirdi.

2015 yılında yine leopar desenli sütyenler revaçta olurken yeni 2015 dantelli sütyenler de vitrinde yer alacağa benziyor. İşte sizlere o birbirinden güzel trend 2015 sütyen modelleri buyrun inceleyin.


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Başarısız Başarısız
0
Başarısız
Eğlence Eğlence
0
Eğlence
İnekce İnekce
0
İnekce
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Aman Allah'ım Aman Allah'ım
0
Aman Allah'ım
Kazanç Kazanç
0
Kazanç
admin

0 Comments